Новини, статті

Насоси AODD для харчової промисловості та виробництва напоїв

Пневматичні насоси з подвійною діафрагмою (насоси AODD)

Пневматичні насоси з подвійною діафрагмою (насоси AODD) є відмінним рішенням для перекачування рідких та густих харчових рідин, а також кислот. Основні переваги, що випливають з використання насосів AODD, полягають у високій універсальності застосування, мінімальних вимогах до технічного обслуговування, здатності забезпечувати операції з очищення без складнощів та чудовому співвідношенні витрат та ефективності.

Завдяки своїм інноваційним характеристикам мембранні насоси Debem є відмінним рішенням також для ринку продуктів харчування та напоїв, гарантуючи використання відповідно до гігієнічних стандартів якості, необхідних у цьому секторі. Цей аспект має основне значення для сектора, в якому безпека та якість є основними елементами, що підлягають оцінці на рівні планування виробничого процесу та мінімізації ризиків.

Пневматичні насоси з подвійною діафрагмою Debem, розроблені для дбайливого управління широким спектром процесів на ринку продуктів харчування та напоїв, можуть підвищити ефективність виробництва, надійність та безпеку у будь-якій галузі промисловості.

Насоси AODD для харчової промисловості та виробництва напоїв

Вимоги харчової промисловості до вибору мембранного насоса

Харчова промисловість переробляє дуже складний і різноманітний асортимент сировини. Виробничі фактори, які входять до процесів виробництва харчових продуктів, часто є дорогими і вимагають висококонтрольованих етапів перекачування та обробки. Крім того, компоненти продукту можуть мати особливо високу в'язкість або рідини, що характеризуються наявністю твердих частинок. До цих факторів ми додаємо вимогу відповідності галузевим нормам, що робить вибір правильного обладнання необхідним.

Фактор гігієни – це питання номер один для виробників харчових продуктів. Однак, як і всі сектори діяльності, харчові компанії повинні залишатися прибутковими. Крім очищення, компанії також зосереджуються на мінімізації відходів продукції та максимальному підвищенні енергоефективності.

Тому насоси, що використовуються в харчовій промисловості, повинні мати можливість:

  • Працюйте з різними типами рідин, від низької до високої в’язкості.
  • Точно виконувати функції завантаження, розвантаження та перекачування рідин.
  • Витримує широкий діапазон температур.
  • Забезпечте гігієну та захист від забруднення навколишнього середовища, яке може зашкодити всьому виробничому процесу.
  • Керуйте звичайними операціями з очищення та дезінфекції.

Завдяки своїм власним характеристикам пневматичні насоси з подвійною мембраною є найкращим рішенням для задоволення всіх потреб харчової промисловості, зберігаючи при цьому низькі витрати на електроенергію.

Сертифіковані насоси: 3A – MOCA – ATEX – FDA

Сертифіковані насоси: 3A – MOCA – ATEX – FDA


Переваги насосів AODD Debem для харчової промисловості та виробництва напоїв

Переваги насосів AODD Debem для харчової промисловості та виробництва напоїв

Висока універсальність насосів Debem AODD гарантує високу варіабельність застосування і, як наслідок, можливість керувати широким діапазоном в’язкості, тиску та швидкості потоку. З цих причин насоси Debem також є відмінним вибором для ринку продуктів харчування та напоїв.

По-перше, насоси Debem, завдяки особливим кульовим клапанам з ексцентричною конструкцією, можуть контролювати наявність великих твердих елементів, не завдаючи шкоди конструкції насоса. На відміну від інших насосних технологій, насоси AODD є самовсмоктувальними і не потребують позитивного тиску на вході для закачування. Вони також можуть працювати всухому: дуже часто насоси пересихають, особливо в кінці перекачування з одного бака в інший.

Усі насоси Debem оснащені запатентованим пневматичним теплообмінником, здатним максимізувати продуктивність зі зниженим споживанням повітря. Використані матеріали роблять процеси перекачування безпечними, оптимізуючи потоки рідини.

Насоси Debem легко розбираються та очищаються. Система швидкого спорожнення забезпечує легке видалення рідини з камер продукту, що дозволяє виконувати всі операції миття та дезінфекції без наявності внутрішніх домішок. З точки зору безпеки, насоси Debem можуть бути оснащені спеціальними волоконно-оптичними датчиками, здатними попередити оператора і зупинити роботу насоса у разі пошкодження мембран і витоку рідини.

Останнє важливе зауваження стосується економічного фактора: у більшості випадків насоси AODD характеризуються кращим співвідношенням якість/ціна, ніж інші типи насосів, наприклад шестеренні насоси.

Висновок

Debem SRL розробляє та виробляє пневматичні насоси з подвійною мембраною, придатні для використання в харчовій промисловості та промисловості напоїв. Насоси AODD, вироблені Debem SRL для цих секторів, мають AISI316 / AISI316L механічно поліровані. Інженери з продажу DEBEM можуть підтримати вас у виборі найкращого рішення з точки зору конфігурації, розміру та матеріалів. Зв’яжіться з командою DEBEM для отримання додаткової інформації.

Пневматичні насоси з подвійною діафрагмою (насоси AODD)

Харчовий діафрагмовий насос FULLFLOW 251

Харчовий діафрагмовий насос FULLFLOW 251

до 320 л/хв

Харчові гігієнічні насоси FDA - FOODBOXER

Харчові гігієнічні насоси FDA - FOODBOXER

до 900 л/хв

Фармацевтичні санітарні насоси - SANIBOXER

Фармацевтичні санітарні насоси - SANIBOXER

до 340 л/хв

Харчові насоси - AISIBOXER

Харчові насоси - AISIBOXER

до 340 л/хв