Новини, статті

Купити мембранний насос пневматичний DEBEM в Україні

Де купити мембранний насос пневматичний?

Мембранні насоси пневматичні DEBEM BOXER / CUBIC Ви можете купити в офіційного представника заводу DEBEM в Україні в компанії ТОВ ВІКАКВА. Купивши мембранний насос пневматичний у компанії ТОВ ВІКАКВА ви отримуєте якісні насоси, гарантію та післягарантійний сервіс.

Мембранні пневматичні насоси працюють там, де не можуть бути використані відцентрові насоси: для перекачування в'язких рідин, речовин з твердими і абразивними частинками, кислотами та лугами і легкозаймистими рідинами.

Мембранний насос пневматичний DEBEM незамінний у випадках де потрібно: викачати повністю залишок із ємності, перекачувати рідину з повітрям (насос може працювати всуху - не боїться сухого ходу), викачати рідину із глибокої ємності (висота всмоктування після залиття до 9м), дотримуватися правил по вибухозахисту (може працювати в шахтах, на судах при перекачуванні палива, спирту, лаку та інших легкозаймистих рідин)

Мембранний насос пневматичний може бути використаний як дозатор. Для цього його потрібно буде доукомплектувати редуктором тиску, голчастим клапаном, електромагнітним клапаном, реле часу або лічильником тактів.

Мембранний насос пневматичний зможете перекачувати: клей, фарбу, бензин, рідке скло, олію, дизель, сірчану кислоту, соляну кислоту, розчин каустичної соди, флокулянт, коагулянт, вершки, томатну пасту, майонез, гелі, шампуні.

Принцип роботи мембранного пневматичного насоса

Принцип роботи мембранного пневматичного насоса

Мембранний насос пневматичний - це насос об'ємного типу, тому рідина на виході має пульсації. Насос має дві робочі камери з яких рідина витісняється мембранами. Мембрани наводяться в дію пневматичним повітрообмінником, який працює від стисненого повітря виробленого компресором.

Цей тип обладнання має декілька назв: пневматичний насос, мембранний насос, діафрагмовий насос, пневматичний мембранний насос, пневматичний діафрагмовий насос.

Мембранний насос купити Україна

ТОВ "ВІКАКВА"
33024, Украіна, м. Рівне, вул. Соборна, 446.
Електронна пошта - vicaqua@ukr.net

+38 0362-67-10-10
+38 068-653-51-87
+38 063-568-86-85

PDFІНСТРУКЦІЯ ПО ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

 

ATEX ZONE 2 - СТАНДАРТ НА ВСІ МОДЕЛІ
II 3G Ex h IIB T4 Gc
II 3D Ex h IIIB T135°C Dc

ATEX ZONE 1 - ЗА ЗАПИТОМ
II 2G Ex h lib T4 Gb
II 2D Ex h IIIB T135°C Db

Мембранний насос пневматичний DEBEM

Пневматичні насоси - CUBIC

Пневматичні насоси - CUBIC

до 17 л/хв

Пневматичні мембранні насоси - BOXER

Пневматичні мембранні насоси - BOXER

до 800 л/хв

Харчові гігієнічні насоси FDA - FOODBOXER

Харчові гігієнічні насоси FDA - FOODBOXER

до 900 л/хв

Фармацевтичні санітарні насоси 3A - SANIBOXER

Фармацевтичні санітарні насоси 3A - SANIBOXER

до 120 л/хв