Новини, статті

Для чого потрібен попередній фільтр

Захисний попередній фільтр

Сетчатые фильтры защиты насосов BOXERЗахисний попередній фільтр

Попередній фільтр використовують у будь-яких сферах застосування, будь то хімічне або побутове застосування. Вони мають одну і ту ж функцію, це затримувати механічні домішки в рідині.

Установка фільтра попереднього очищення перед насосним обладнанням забезпечить тривалу експлуатацію насосного обладнання, адже наявність частинок, ниток та інших тіл, можуть потрапляти в насос і приводити до поломки.

Ми пропонуємо нашим клієнтам встановлювати на заборі рідини сітчасті фільтри захисту до насосів пневматичних (серія BOXER) і до відцентрових насосів (серії MB і DM).

Сітчасті фільтри поставляються в двох виконаннях - поліпропілен і полівінілденфторид, що робить їх придатними для використання в перекачуванні агресивних речовин, кислот, лугів та інших рідин.

Ви можете подивитися приклад експлуатації насоса з магнітною муфтою, який використовувався для перекачування агресивної рідини, але в ході технологічного процесу потрапили частки, які вивели насос з ладу. Насоси з магнітною муфтою можуть перекачувати чисті речовини без частинок. Наявність зваженої частинки призвело до того що в насосі пошкодилося робоче колесо і графітне кільце.

Для чого потрібен попередній фільтр

Тому для тривалої та якісної експлуатації завжди застосовуйте сітчасті фільтри.

 

Попередній фільтр - Захисний попередній фільтр

Попередній фільтр захисного типу (префільтр)

Попередній фільтр захисного типу (префільтр)