Новини, статті

Насос для рідких добрив

Насос для рідких добрив - це спеціальний хімічно стійкий відцентровий насос, як правило, виконаний з матеріалу - поліпропілен, призначений для перекачування або подачі рідких добрив.

Під рідким добривом розуміється карбамідо-аміачна суміш, з огляду на те, що вона на третину складається з азоту, то інша назва - рідке азотне добриво.

Один з моментів, який потрібно знати - Насос для рідких азотних добрив буває двох типів:

  • Відцентровий насос для рідких добрив з торцевим ущільненням - при виборі даного насоса потрібно враховувати те, що торцеве ущільнення повинно бути карбідо-кремнієвого виконання, це забезпечить довготривалу роботу насоса.
  • Герметичний насос для рідких добрив - Насос з магнітною муфтою - відцентровий насос у якого відсутня торцеве ущільнення.

Даний насос має перевагу оскільки відсутні витратні матеріали (торцеве ущільнення), а рух насоса здійснюється за допомогою двох магнітних напівмуфт які знаходяться за стінкою.

На практиці перекачування рідкого добрива також здійснюється за допомогою таких насосів: бочкові насоси TR і пневматичні насоси серії Boxer.

Купити Насос для рідких азотних добрив ви зможете звернувшись по телефону або на сайті компанії "Вікаква" - якісне італійське хімічне насосне обладнання.

Насоси для рідких добрив

Горизонтальні відцентрові насоси - MB

Горизонтальні відцентрові насоси - MB

Насоси з магнітною муфтою - DM

Насоси з магнітною муфтою - DM

Відцентрові насоси з магнітним приводом - KM

Відцентрові насоси з магнітним приводом - KM

Мембранні насоси - BOXER

Мембранні насоси - BOXER

Бочкові насоси - TR

Бочкові насоси - TR