Новини, статті

Пневматичні мембранні насоси

Пневматичні мембранні насоси – це тип насосів, які працюють на принципі тиску стисненого повітря для переміщення рідини через мембрани. Вони є надійним рішенням для багатьох застосувань у різних галузях, таких як хімічна промисловість, нафтогазова промисловість, харчова промисловість, фармацевтика, водоочищення, а також в інших областях, де потрібне транспортування різних рідин.

Пневматичні мембранні насоси також відомі своїм високим ступенем безпеки. Вони не створюють іскор і не виробляють тепла при роботі, що робить їх безпечними для роботи з рідинами, що займаються, або у вибухонебезпечних середовищах.

Пневматичні мембранні насоси також відомі своїм високим ступенем безпеки. Вони не створюють іскор і не виробляють тепла при роботі, що робить їх безпечними для роботи з рідинами, що займаються, або у вибухонебезпечних середовищах. Вони також можуть легко регулювати тиск і витрату рідини, що дозволяє точно контролювати процес перекачування та уникнути можливих аварій.

Пневматичні мембранні насоси DEBEM (Італія) дозволяють перекачувати рідини, з якими не справляються звичайні відцентрові насоси (в'язкі, агресивні, з твердими частинками). У нас можна купити пневматичні насоси, призначені для перекачування рідин в'язкістю до 50 000 сПз.

Енергію для своєї роботи мембранний насос одержує не від електродвигуна, а від компресора. В пневматичний насос надходить стиснене повітря і його енергія перетворюється в енергію коливання мембран. Ці мембрани і змушують рідину рухатися. Пневматичні мембранні насоси відносяться до насосів об'ємного типу.

Пневматичні мембранні насоси можна використовувати для роботи із середовищами, що містять тверді частинки в підвішеному стані.

Продуктивність пневматичних мембранних насосів коливається в діапазоні від 0,1 до 900 л/хв, тиск до 7 бар.

Пневматичні мембранні насоси компанії DEBEM відрізняються стійкістю до несприятливих умов експлуатації, простотою установки і тривалим терміном роботи. При цьому ціна пневматичних насосів DEBEM є однією з найбільш доступних на ринку.

Мембранні пневматичні насоси DEBEM

Пневматичні насоси - CUBIC

Пневматичні насоси - CUBIC

до 17 л/хв

Мембранні насоси - BOXER

Мембранні насоси - BOXER

до 900 л/хв

Харчові насоси - FOODBOXER

Харчові насоси - FOODBOXER

до 900 л/хв

Фармацевтичні насоси - SANIBOXER

Фармацевтичні насоси - SANIBOXER

до 120 л/хв